MATEMATİKTE ZİRVEYE UÇAN GENÇ ZEKALAR

"Matematikte Zirveye Uçan Genç Zekâlar: 10. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Şöleni"

Okulumuzda düzenlenen 10. Sınıflar Arası Matematik Bilgi Yarışması'nın başarılı bir şekilde sonuçlanmasında emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederiz. Matematik zümremizin özverili çalışmaları ve öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarı, bizleri gururlandırmış ve heyecanlandırmıştır.

Bu yarışma, matematiğin önemini vurgulamak ve öğrencilerimizin bu alanda yeteneklerini geliştirmelerine destek olmak amacıyla düzenlenmiştir. Gösterdiğiniz ilgi ve katılım, bu amacın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı yürekten tebrik ediyoruz. Sizler, gösterdiğiniz performans ve kararlılıkla geleceğin matematikçileri olmaya aday olduğunuzu kanıtladınız. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

Yayın: 07.05.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 16:07 - Görüntülenme: 32