DENEME SINAVLARINDAKİ BAŞARI GÖSTERİSİ

Deneme sınavlarında başarı gösteren 11. sınıf öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Okul Müdürümüz Kenan CANAN öğrencilerle kısa bir toplantı yaptı.

Toplantıda Canan: “Bugün, okulumuzun geleceğini şekillendirecek olan genç beyinleri burada görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Akademik alanda göstermiş olduğunuz üstün başarılarınızı kutlamak ve sizi tebrik etmek için bir araya geldik. Hepiniz, sınıflarınızda ve okulumuzda gerçekten takdir edilesi işler başardınız. Öncelikle, bu başarılarınızda sizlerin ve ailelerinizin emeğinin yanı sıra, fedakarca çalışan öğretmenlerimizin de büyük katkısı olduğunu belirtmek istiyorum. Onların özverili çalışmaları sayesinde sizler, potansiyelinizin en iyisini ortaya koyabildiniz. Bu nedenle, öğretmenlerimize minnettarlığımızı sunmak istiyorum. Başarı, sadece sınav notlarıyla ölçülemez. Başarı, sizin gösterdiğiniz azim, kararlılık, ve özveride yatmaktadır. Sınıflarınızda her ders saati, her ödev, ve her soru, bu başarının temelini oluşturur. İnanıyorum ki, bu azim ve kararlılık, sadece akademik hayatınızda değil, aynı zamanda gelecekteki yaşam mücadelelerinizde de sizlere büyük bir güç olacaktır. Bu toplantıda sizleri ödüllendirme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Sizler, okulumuzun gurur kaynağısınız ve geleceğin liderleri olmaya aday bireylersiniz. Aldığınız bu ödüller, sadece bugün elde ettiğiniz bir başarı değil, aynı zamanda gelecekteki potansiyelinizin bir göstergesidir. Unutmayın ki, başarılarınızın devamını getirmek için sabırlı ve çalışkan olmaya devam etmelisiniz. Son olarak, bu ödül töreninde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Sizler, okulumuzun en değerli varlıklarısınız ve geleceğinizi parlak bir şekilde şekillendireceğinize inanıyorum. Başarılarınızın daim olması dileğiyle, hepinizi tekrar tebrik ediyorum.” dedi.

08-05-202408-05-202408-05-202408-05-2024

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 22:43 - Görüntülenme: 56