T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi

AİLE ÇOCUK EĞİTİMİ PROGRAMI

Sevgili Veliler,

 

Okulumuzda gerçekleştireceğimiz "Aile Çocuk Eğitimi Programı"na katılmanızı dört gözle bekliyoruz. Bu değerli etkinlik, çocuklarımızın dijital dünyada sağlıklı bir şekilde büyümesini desteklemek adına önemli bir adımdır. 9 Mayıs - 20 Mayıs tarihleri arasında, saat 09:00-13:00 arasında gerçekleşecek olan programımızda, dijital aile konuları üzerine yoğunlaşacağız.

 

Eğitim içeriğimiz, medya okuryazarlığı, örtük mesajlar ve karakter gelişimi gibi kritik konuları kapsayacak. Çocuklarımızın dijital dünyayı daha sağlıklı anlamalarına ve bu ortamda nasıl güvenli bir şekilde hareket edebileceklerine dair önemli bilgileri sizlerle paylaşacağız.

 

Ayrıca, siber zorbalık ve dijital kimlik konularına da değineceğiz. Çocuklarımızın internet ortamında karşılaşabilecekleri olası riskleri tanımalarını ve bu durumlarla başa çıkma stratejileri geliştirmelerini sağlamak için uzmanlar eşliğinde detaylı bir şekilde bu konuları ele alacağız.

 

Programımızda sizlerle buluşacak olan deneyimli eğitimcilerimiz PDR Öğretmeni Seda UYSAL ve BTR Öğretmeni Esma SEÇİLMİŞ olacak. Onların bilgi ve tecrübeleriyle dolu sunumları sayesinde, çocuklarımızın dijital dünyada daha bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlayacak ipuçları alacaksınız.

 

Bu değerli etkinlikte siz değerli velilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Unutmayın, çocuklarımızın dijital dünyada güvenli bir şekilde büyümelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Beraber, daha güçlü ve bilinçli bir dijital aile oluşturmak için bir araya gelmek dileğiyle!

 

09-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.05.2024 - Güncelleme: 09.05.2024 11:03 - Görüntülenme: 42
  Beğen | 0  kişi beğendi