Mrt

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİLER DİKKATE ALINARAK  SINAV TAKVİMİ HAZIRLANMIŞTIR.

AÇIKLAMALAR

1-Öğrenciler önceki yıllarda sorumlu olarak geçtikleri derslerden sınavlara katılacaklardır.

2-Sorumluluk sınavlarında 50 alan öğrenci o dersten başarılı sayılır.

3-Öğrenciler sorumlu olarak geçtikleri ders / derslerden başarılı olmadıkça mezun olamazlar.

4-Resmi mazereti olan öğrencilerimiz belgelerini en kısa sürede teslim etmek zorundadır.

5-Sınavlara okul kıyafeti ile gelinecektir.

6-2019-2020 Eğitim Öğretim yılında sorumlu geçilen derslerde sadece 1. Dönem konularından soru hazırlanacaktır.

Sınavlara Katılacak Öğrencilerimize Başarılar Diliyoruz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı disiplin ve ödül toplantı kararlarımız açıklanmıştır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur!!

Kurulumuzca alınan bu kararlar, düzen ve  disipline dönük bütün faaliyetlerin amacı; öğrencilerimizi korkutmak veya sindirmek değil, birlikte yaşamanın gereği olan haklara saygı gösterilmesini sağlamaktır.

Ekm

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul Aile Birliğinin tabii üyesidir.  Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.30’da, yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 30/10/2023 Pazartesi günü saat 14.30’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuzda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ VE LİSTELER