YÜKSEKOVA'DA İMAM HATİP OKULLARININ AYRICALIĞI: TAHİR ÇAVLI'NIN SEMİNERİ

ÖNDER Yüksekova Başkanı Tahir Çavlı, İmam Hatip okullarının ayrıcalığını öğrencilere anlatmak üzere bir seminer düzenledi. Seminerde, İmam Hatip olmanın beraberinde getirdiği değerleri ve fırsatları vurgulayan Çavlı, öğrencilere ilham verici bir perspektif sundu.

Tahir Çavlı'nın liderliğinde gerçekleşen seminer, öğrencilere İmam Hatip okullarının sadece eğitim ve öğretimle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda karakter gelişimi, ahlaki değerler ve toplumsal sorumluluklar açısından da önemli birer platform olduğunu hatırlattı. Çavlı, İmam Hatip okullarının öğrencilere sunmuş olduğu ayrıcalıkların, sadece akademik başarılarla sınırlı olmadığını, aynı zamanda insan olmanın ve topluma katkıda bulunmanın da bir parçası olduğunu vurguladı.

Seminerde, İmam Hatip olmanın öğrencilere sağladığı fırsatlar ve bunun toplumsal düzeydeki önemi üzerinde duruldu. Çavlı, İmam Hatip okullarının, öğrencilere sadece bilgi ve beceri kazandırmakla kalmayıp, aynı zamanda manevi değerlerin önemini vurgulayarak onları daha donanımlı bireyler haline getirdiğini belirtti.

Okul Müdürümüz Kenan Canan,  Tahir hocamıza “verdiğiniz ilham dolu konuşma için teşekkür ederim. Öğrencilerimiz ve okulumuz adına sunduğunuz değerli bilgiler için minnettarız.” Dedi.

Tahir Çavlı'nın semineri, öğrenciler arasında büyük bir ilgiyle karşılandı ve katılımcılar arasında derin düşüncelerin oluşmasına vesile oldu. Seminer sonrasında öğrenciler, İmam Hatip okullarının sunduğu fırsatları daha iyi anlama ve bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirme konusunda daha motive bir şekilde hareket etmeye başladılar.

Tahir Çavlı'nın İmam Hatip okullarının ayrıcalığını vurgulayan semineri, Yüksekova'daki eğitim camiasında önemli bir etki yarattı ve İmam Hatip okullarının değeri konusunda daha fazla farkındalık oluşturdu.

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 14:56 - Görüntülenme: 69