VELİ TOPLANTILARINDA BİR ARAYA GELDİK

"Veli Toplantılarında Bir Araya Geldik: Teşekkürlerimiz ve Desteğimizle Büyük Bir Aile Olarak Yolumuza Devam Ediyoruz"

Değerli Velilerimiz,

Okulumuzun 9. 10. ve 11. sınıflarında gerçekleştirdiğimiz veli toplantıları sona ermiştir. Bu değerli buluşmalarımıza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm velilerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Sizlerle bir araya gelerek öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimine yönelik fikir alışverişinde bulunmak, ortak hedeflerimizi paylaşmak bizler için son derece önemlidir. Katılımınız, okulumuzun başarısı için kritik bir rol oynamaktadır ve bu desteği hissetmek bizi son derece mutlu etmektedir.

Öğretmenlerimiz, sizlerin destek ve ilgisinden aldıkları güçle öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunabilmek için gayret göstermektedirler. Sizlerin değerli geri bildirimleri ve katkıları, okulumuzun kalitesini artırmak adına bizlere büyük bir motivasyon sağlamaktadır.

Veliler olarak, ortak amacımız olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak adına bir araya gelmemiz bizim için büyük bir önem arz etmektedir. Bu vesileyle, katılımınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.

Her zaman olduğu gibi, iletişim kanallarımız her zaman açıktır. Eğitim süreciyle ilgili herhangi bir konuda bizlere ulaşmaktan çekinmeyiniz.

Saygılarımızla

02-05-202402-05-202402-05-202402-05-202402-05-2024