SEVGİ VE SAYGI TEMELLİ OKUL İLİŞKİLERİ

Sevgi ve Saygı Temelli Okul İlişkileri: Birlikte Güçlenmek

Okul, sadece öğrencilerin eğitim aldığı bir mekân değildir; aynı zamanda bir topluluktur, bir aile gibidir. Bu ailede her bir üye, sevgi ve saygıyla birbirine bağlıdır ve birlikte güçlenir. Okul müdürümüz Kenan Canan'ın önderliğinde gerçekleşen toplantıda vurgulanan bu değerler, sadece bir idareci tarafından dile getirilen sözler değil, aynı zamanda bir misyonun ifadesidir.

Sevgi ve saygı temelli okul ilişkileri, sadece öğrencilerle öğretmenler arasında değil, aynı zamanda okul personeli arasında da hayati bir öneme sahiptir. Okul idaresi, öğretmenler, aşçılar, işkur personeli ve diğer çalışanlar arasında kurulan bu ilişkiler, okulun günlük işleyişinde ve öğrencilerin genel gelişiminde önemli bir role sahiptir.

Öğrencilerimiz, sadece sınıf içindeki öğretmenleriyle değil, aynı zamanda okulun diğer personeliyle de etkileşim halindedir. Aşçılar, onlara sağlıklı ve besleyici yemekler sunarak, öğrencilerin fiziksel ve zihinsel sağlığını desteklerler. İşkur personeli, okulun temizliği ve düzeni için önemli bir rol oynarlar ve bu da öğrencilerin rahat ve güvenli bir ortamda öğrenmelerini sağlar. Diğer personel üyeleri, her biri kendi alanında önemli katkılar yaparak, okulun başarısına ve öğrencilerin mutluluğuna katkıda bulunurlar.

Sevgi ve saygı temelli okul ilişkileri, her bir personel üyesinin değerli olduğunu hissettirmeyi içerir. Bir aşçı, sadece yemek hazırlamakla kalmaz, aynı zamanda öğrencilere sevgiyle yaklaşarak onların güvenini kazanır. Bir işkur personeli, sadece temizlik yapmaz, aynı zamanda öğrencilerle güleryüzle iletişim kurar ve onların ihtiyaçlarına duyarlıdır. Diğer personel üyeleri, kendi görevlerini özveriyle yerine getirirken, okulun bir parçası olduklarını hissederler ve bu da okul kültürünü güçlendirir.

Bu toplantı, farklı departmanlardan gelen personel arasındaki iletişimi güçlendirmenin ve birlikte çalışmanın önemini vurgular. Sevgi ve saygı temelli okul ilişkileri, her bir bireyin katkısıyla daha da güçlenir. Birlikte, daha güçlü ve daha sevgi dolu bir okul olacağız.

29-04-2024

Sevgi ve saygıyla