RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Okul Müdürümüz Kenan CANAN Ramazan Bayramı Mesajı.

Değerli Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi,

Ramazan Bayramı'nın coşkusu ve bereketiyle dolu bu mübarek günlerinde, tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın kalplerinde sevgi, saygı ve hoşgörüyle bir araya geldiğini hissediyoruz. Bayramın getirdiği huzur ve mutlulukla birlikte, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği bu özel zaman diliminde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

Bizler, Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, Ramazan Bayramı'nın müminlerin birbirlerine olan sevgi ve saygısını artırdığı, yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı bu anlamlı günlerde bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha idrak ediyoruz. Bu vesileyle, tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmesini diliyor, dualarınızın kabul olmasını temenni ediyorum.

Bayramınız kutlu olsun!

Kenan Canan Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü