T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi

PROJE HAZIRLMAM YÖNTEM VE UYGULAMALARI SEMİNERİ

Okulumuz öğretmenlerine, Proje Hazırlama Yöntem ve Uygulamaları hakkında oldukça verimli bir seminer düzenlendi. Seminerin açılış konuşmalarını, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nden Sayın Kani AYVAZ ve Zeynep SARIKOÇ gerçekleştirdi. Ardından, okul müdürümüz Kenan Canan tarafından, Proje Hazırlama Yöntem ve Uygulamaları hakkında bilgilendirici bir sunum yapıldı.

20-04-202420-04-202420-04-202420-04-2024Bu seminer, öğretmenlerimizin proje tabanlı öğrenmeye ve yenilikçi uygulamalara olan ilgisini artırmayı amaçlamaktadır. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanlığı'nın projeleri, eğitimdeki dönüşümü teşvik eden ve öğrencilerin aktif katılımını sağlayan yenilikçi yöntemlerin vurgusunu yapmaktadır. Ayrıca, TÜBİTAK, Erasmus ve Teknofest gibi ulusal ve uluslararası platformlardaki projeler, öğrencilerimizin bilimsel ve teknolojik gelişmelere katılımını teşvik ederek onların yeteneklerini geliştirmeyi hedeflemektedir.

Seminer, bilimsel bir bakış açısıyla hazırlanan içeriğiyle öğretmenlerimize projelerin planlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesi süreçlerinde rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Bu vesileyle, öğretmenlerimizin öğrencileriyle birlikte yürütecekleri projelerde daha etkili ve verimli olmalarını sağlamak adına önemli bir adım atılmıştır. Katkılarından dolayı Zeynep ve Kani hocamıza teşekkür ederiz.

Yüksekova Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi 

36 Öğretmen ve 5 idareciye seminer verildi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 21:16 - Görüntülenme: 16
  Beğen | 0  kişi beğendi