OKULUMUZ TENİS TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA

“Yükselen Yıldızlar: Okulumuz Tenis Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Boy Gösteriyor!"

Büyük bir gurur ve mutlulukla paylaşmak isteriz ki, öğrencilerimiz 25 Mart 2024 tarihinde Gaziantep ilinde düzenlenen grup müsabakalarında kort tenisinde gösterdikleri üstün performansla bölge birinciliğini kazandılar. Bu başarı, özveri, disiplin ve takım ruhunun mükemmel bir örneği olarak karşımıza çıktı.

Şimdi ise tenis takımımız, İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda sahaya çıkıyor. Bu ulusal düzeydeki önemli organizasyonda, ilimiz ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına olan inancımız tam.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, sadece rakiplerine karşı değil, aynı zamanda sporun ruhuna ve fair-play’e olan saygılarıyla da öne çıkacaklarına inanıyoruz. Bu süreçte aldıkları destek ve teşvikle daha da güçlenen takımımız, birlikte çalışmanın ve azimli olmanın ne kadar büyük bir başarıyı getirebileceğini bir kez daha kanıtlamıştır.

Her daim öğrencilerimizin yanında olduğumuzu ve onlara sonsuz destek verdiğimizi bir kez daha belirtmek isteriz. Onlara, sahada en iyilerini sergilemeleri için güç ve cesaret diliyoruz. Hep birlikte, başarı dolu bir yolculuğa çıktık ve eminiz ki bu yolculuk, unutulmaz anılarla dolu olacak.

Başarılar dileriz

05-05-202405-05-2024