DEDELER KÖYÜ VELİ ZİYARETİ

İlkbaharın bu güzel gününde, okul müdürümüz liderliğinde, velilerimizi ziyaret etmek için yola çıktık.

Önceliğimiz, Altınoluk köyünde hasta olan bir velimizdi. Onu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Onun yanında olmanın ve destek vermenin önemini vurguladık.

Ardından, Dedeler Köyü'nde bulunan öğrencilerimizi ziyaret ettik. Köydeki çocuklarımızla bir araya gelmek, onların eğitim ve gelişim süreçlerini yakından gözlemlemek büyük bir mutluluktu. Öğrencilerimizin neşesi ve enerjisi, bizi geleceğe dair umutlandırdı.

Bu ziyaretler, velilerimizle ve öğrencilerimizle daha güçlü bir bağ kurmamıza yardımcı oldu. İlkbaharın tazeliği ve canlılığıyla bir araya gelerek, yeni umutlar yeşerttik. Birlikte çalışarak, eğitimde daha büyük başarılar elde etme yolunda önemli adımlar attık. Gelecek ziyaretlerde de bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz.

Teşekkürler, değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz, bizi evlerinizde ağırladığınız için! Sizinle birlikte olmak, bizim için büyük bir onurdu.

Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 20:57 - Görüntülenme: 13